NELSON-SCIO BIOENERGETIKA 

NELSON-SCIO – Bioenergetika, Quantum biofeedback.

Wellness rendszer az egészségmegőrzés, stresszmentesítés. regeneráció, valamint a test-lélek harmonizálása.

SCIO -Bioenergetika, Quantum Biofeedback
A természetes életerő energetizálása…..

biorezonancia elvének segítségével megtanulhatunk az információkkal dolgozni, felhasználhatjuk saját hasznunkra.
Mit tud a Quantum Biofeedback?
Quantum Biofeedback használata segít abban, hogy testünk saját jelzéseit felhasználva egészségünket fejlesszük. A SCIO, egy csúcstechnológiájú Quantum Biofeedback készülék, ami megcélozza azokat a stresszfaktorokat, melyek a modern életmóddal és környezettel járnak együtt. Csak akkor vagyunk egészségesek, ha testünk rezgései harmóniában vannak.

SCIO Quantum Biofeedback használata során a testből mért különböző rezgéseket, számítógépes speciális készülékbe vezetik, ahol a SCIO különválasztja és értékeli azokat. Ez a speciális módszer ismeretet ad arról, mik az eltérések, melyeket egyensúlyozni kell.

Mi a Biofeedback és hogyan tud nekem segíteni?
SCIO Quantum Biofeedback, egy Wellness rendszer, mely komoly szerepet játszik a jövőben az egészségmegőrzés terén azáltal, hogy relaxációval csökkenti a stresszt és a fájdalmakat. A SCIO Quantum Biofeedback segítségével az információs összetevők, közvetlenül a kiindulópontnál szüntetik meg a panasz okát. Az ellenálló képesség növelése, megfelelő energiapályák harmonizálása, stresszmentesítés, méregtelenítés és az energiahiány kiegyenlítése a szervek jobb működését eredményezi. A toxinok kihajtása a szervezetből gyógynövényanyagok segítségével és bio-információk révén, többszörösen gyorsítja ezt a folyamatot. Az emberi szervezetben az egyes szervek és szervrendszerek között, egyensúlynak kell lennie épp úgy, mint a természetben.

Ez a Wellness eszköz a terapeuta látókörét is kiszélesíti, figyelembe veszi az ügyfél személyiségét, egyediségét, ezzel személyre szóló eredményt biztosít a számára. A megfelelő szakember által ajánlott vitaminok és ásványi anyagok beiktatását, egyfajta kulcssorozatnak tekinthetjük, amelyek a hasonlóság elv alapján mozgósítják és harmonizálják a test fontos életfolyamatait.

megelőzés lényege, idejekorán felismerni a különböző rizikófaktorokat, harmonizálni a testet, a jó fizikai és lelki állapot megtartásáért.

Mi érezhető a SCIO Biofeedback alkalmazásakor?
A legtöbb ember nem érez semmi különöset, míg mások mély relaxációt élnek át, vagy csak egyszerűen jól érzik magukat. Van olyan kliens, aki azonnal a kezelés után energikusabbnak érzi magát.

Kinek előnyös?
Minden embernek a csecsemőkortól az idősebb generációig.

Környezetünk hatása a test egyensúlyát felborítjatermészetes rezgéseit elhangolja. A levegőben lévő gázok, a vízben oldott méreganyagok, a stressz, a mozgáshiány, a kevés folyadék fogyasztás, az alkoholos italok, dohányzás, drogok, gyógyszerek mind rombolják egészségünket. A mobiltelefonok, mikrohullámú berendezések és számos elektromos készülékek okozta elektroszmog akadályozza a szervezet tökéletes működését. Csak akkor vagyunk egészségesek, ha testünk rezgései harmóniában van.

Mit eredményezhet a SCIO Quantum Biofeedback alkalmazása?
A biofeedbacket tudományosan arra fejlesztették ki, hogy csökkentse a betegséghez, sérüléshez vagy érzelmi traumához kapcsolódó stresszt és megemelkedett vérnyomást. A Quantum Biofeedback végső eredménye magasabb szintű jóllét, nagyobb mentális tisztaság, a fájdalom csökkenése és a fizikai teljesítmény növekedése lehet.

Hogyan működik a SCIO?
Rezonál: A vizsgálat közben a SCIO több ezer energetikai jelre rezonál, századmásodperc alatt egyenként és jelzi a test reakcióit ezekre a jelekre. Ezt a gyors tesztfolyamatot hívják Xrroid folyamatnak.

Mér: A SCIO méri a jelenlegi feszültséget, csakúgy mint a bőr ellenállását. A bőr ellenállásán keresztül mérve egy egészségileg biztonságos, változatos micro-áramot alkalmaz a testnél. Volt, amper és ellenállás változások egy reaktivitás profilt hoznak létre, amely meghatározza a Xrroidot.
Összehasonlít: A SCIO összehasonlítja a test tri-vector rezonáló frekvenciáit, az adatbázisban tárolt több, mint  10 000 energetikai jellel.
Visszajelez: A SCIO egy kliens központú, Xrroid autofókuszált, galvanikus bőrreflex-szel (GSR) jelez vissza (feedback). Ez lehetővé teszi az elektromos potenciál és GSR mikro-áram EDS általi mérését. Könnyedén elérhető a stresszcsökkentés, relaxáció és fájdalom csökkentés.

Mi az a Quantum Biofeedback?
Olyan gyorsan fejlődő technológia, amely képes az emberi testet komputer sebességgel feltérképezni, melynek eredménye néhány percen belül látható, szemben a hagyományos módszerekkel.

Mi a Quantum Biofeedback hátterében álló tudomány?
A SCIO rendszer megbízhatósága és hitelessége a Bioenergetika és a bioválasz területén szerzett kutatásokon alapul. A tudomány igazolta: testünk tényleg elektronikus, így az elektronikus reaktivitás a testben mérhető az impedancia, amper, volt, kapacitás, induktancia és még 16 különböző paraméter segítségével. Ez teszi egyedivé a SCIOt. Az elemek három vektoros (trivector) rezonancia frekvenciáit (A volt, amper és ellenállás kapcsolatának matematikai kalkulációja) összehasonlítja a kliens háromvektoros (trivector) frekvenciáival. A Quantum tudomány a tradicionális vagy klasszikus biofeedback-kel egyesülve hozza létre a Quantum Biofeedback-et.

A Quantum Biofeedback előnyei:

 • Teljesen ártalmatlan.
 • Mér, összehasonlít és visszajelez 10 000 feletti energetikai jel alapján egy olyan rendszerben, amely vészjelzést ad a felhasználói hiba, személyes elfogultság, vagy géphiba esetén
 • Három-vektoros kapcsolatot létesít a mért test és a 10 000-es adatbázis között, a testi stressz  3 dimenziós perspektívájában
 • A SCIO fenntartja a test bemérését nano-mp-s bioválaszokon keresztül minden másodpercben. Órák és napok helyett percenként hoz létre feedback-et.
 • Mozgatható, bárhol használható – akár a  kliens otthonában is
 • Egy teljes stressz-,  és fájdalomcsökkentés az állapotfelmérés során
 • Hatalmas kutatási anyag és tanulási lehetőség tárolódik a SCIO könyvtárában
 • Ötleteket és hivatkozási pontokat ajánl, hogy az optimális feedback-et érjük el a klienseinknél

Kontraindikáció:

 • a terhesség korai szakasza, azaz az első három hónap
 • nagyobb fém implantátumok
 • pacemaker
 • epilepszia
 • alkoholos befolyásoltság
 • akut lázas állapot

A SCIO Biofeedback, használható Wellness rendszer, mely relaxációra, stressz és fájdalom csökkentésre kifejlesztett (Quantum Biofeedback)

A NELSON-SCIO BIOENERGETIKAI készülék, nem diagnosztizál és nem gyógyít!
Diagnózis felállítására csak orvos hivatott.